Младият емигрант Роман, който от няколко години живее и работи в

...
Младият емигрант Роман, който от няколко години живее и работи в
Коментари Харесай

И емигрантът Роман от „Фермата“ се завръща в България


Младият бежанец Роман, който от няколко години живее и работи в Германия, е следващият състезател, който след присъединяване си в риалитито „ Фермата “ ще се завърне у нас. В сезон „ Съединение “ до момента към този момент трима от тима на емигрантите обявиха, че ще опитат още веднъж в родината си – близначките Ива и Йоана, които също са се открили в Германия, и учителката Нина, която живее със фамилията си във Англия.

В диалог със съфермерите си Роман разкри, че до няколко месеца, откакто напусне „ Фермата “, към този момент ще е на българска почва. Колко тъкмо време ще му отнеме зависи само от развоя в шоуто – в случай че завоюва огромната премия от 100 000 лв., се връща незабавно, а ако не успее да стане победител, ще поработи още малко в чужбина, с цел да припечели задоволително пари и тогава ще си пристигна. Плановете му са до май следващата година към този момент трайно да си е в България.

За огромното му предпочитание да се прибере най-вече повлияла новата му другарка, с която Роман се е срещнал по време на кастингите за „ Фермата “. Той към този момент няколко пъти разказа за нея в шоуто, а фотографията й стои закачена отвътре на шапката му. Роман показа още, трите месеца, през които живее в стопанството, е претърпял голяма персонална трансформация, която до такава степен е повлияла на възгледите му, че той е започнал да гледа на родината по доста по-различен метод. Благодарността му към шоуто е най-много за това, че се е научил да цени традициите ни и даже има желание като излезе на открито да си купи национална носия. В дрешника му място щели да намерят и цървулите, които имаха за задача да изработят сами. Макар че не се дефинира за „ супер огромен родолюбец “, Роман е признателен на „ Фермата “ за смяната, която е настъпила вътре в него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР